Sulge korv

Lemmikukorv

  • Empty cart
Tagasi korvi

Hinnapäringu vorm

maakond, linn, alev või küla

Om selskapet

Hovedaktivitet: Design og produksjon av runde og firkantede tømmerhus
Antall ansatte: 40
Produksjonsareal: 10 000 m2

Ritsu er en Estisk produsent av trehus, som i sine 28 års drift har produsert mer enn fire og et halvt tusen tømmerhus. Selskapets produktsortiment inkluderer runde og firkantede tømmerhus, som fullføres på helautomatiske produksjonslinjer.

Vårt misjon er å benytte en fornybar ressurs – tre. Vi startet aktiviteten vår med å designe og produsere trebehandlingsutstyr for å møte behovene til den lokale treindustrien. I dag opererer maskinene produsert av Ritsus i ti land rundt om i verden. Kontinuerlig utvikling av produksjonsbasen har gjort det mulig for oss å utvide produktutvalget vi tilbyr, introdusere flere innovative løsninger innen produksjon av trehus, og tilby husene våre i stadig høyere kvalitet.

Bærekraftig tenking og kontinuerlig produktutvikling er en del av vårt daglige arbeid. Nøkkelen til Ritsus suksess ligger i produksjonsteknologien og linjene designet av vårt eget selskaps ingeniører og bygget i Ritsus maskintekniske avdeling.

Den nåværende automatiske produksjonsprosessen basert på CNC-teknologi muliggjør spesielt nøyaktige resultater i raske arbeidsoperasjoner. Produksjonen vår er i henhold til og sertifisert etter ISO 9001: 2015 og ETA (European Technical Approval), som sikrer tillit til et best mulig kvalitetsprodukt. Ritsu-produkter har CE-merket. Våre teknologiutviklingsaktiviteter har blitt anerkjent med nasjonale priser, og vi har blitt valgt ut som det beste produksjonsselskapet i regionen i mange år på rad.

HVORFOR VELGE RITSU?

  • Som et resultat av vår langsiktige produktutvikling og erfaring, har Ritsu tømmerhus mange fordeler. Som profilen til stokken som brukes og nøyaktigheten og kvaliteten som følge av den unike produksjonsteknologien, som er basert på patentert utvikling av teknologien.
  • Vi tilbyr en unik veggløsning for produksjon av et firkantet tømmerhus, hvor tykkere (180 og 202 mm tykke) yttervegger er koblet til en tynnere (114 mm tykk) innervegg. Det hjelper kundene våre å spare på tre, transport og byggekostnader uten å gå på kompromiss med kvaliteten.
  • For å sikre bedre varmeisolasjon tilbyr vi isolasjon av et tømmerhus, i henhold til kundens ønsker. Ved laft av rettkant stokk, produserer vi hjørnekasser for et mer moderne utseende.  Alle husene våre er produsert i fabrikken i størst mulig grad, noe som sikrer rask, nøyaktig og effektiv konstruksjon som kan utføres hele året.

Vegg løsningene som tilbys av Ritsus-ingeniører gjør det mulig å levere et varmeisolerte hus, noe som sikrer leveranse i henhold til gjeldende standarder og samtidig holder kostnadene under kontroll.

Andelen av eksporten i den totale omsetningen har ligget i området 70-80% gjennom årene. De viktigste markedene i dag er Tyskland, Norge, Nederland, Storbritannia, Frankrike, Italia, Aserbajdsjan, Sverige og Estland. I løpet av disse årene har Ritsu-produkter blitt eksportert til 40 forskjellige land rundt om i verden.