Sulge korv

Lemmikukorv

  • Empty cart
Tagasi korvi

Hinnapäringu vorm

maakond, linn, alev või küla

Hvorfor et tømmerhus

Hvorfor et tømmerhus

Fordeler med et tømmerhus. Det blir bygd av lønn som er et sterkt, varmebestandig og attraktivt naturlig byggemateriale som gir et godt miljø og klima i huset.
Maja

Den termiske ledningsevnen til tre er omtrent 12 ganger lavere enn betongen. Tømmer lager aldri kuldebroer. Treet fungerer som en regulator av inneklimaet, lagrer overflødig fuktighet og slipper ut tørr luft igjen om nødvendig.Dette gjør at tømmerhuset alltid har et behagelig inneklima. Samtidig sikres et normalt innendørs fuktighetsnivå og luften blir ikke for tørr.Tre opprettholder menneskers helse bare gjennom sine iboende naturlige gode egenskaper. Et godt isolert tak og riktig valg av fundament og riktig kvalitetsvinduer bidrar til å optimalisere de årlige energikostnadene.

Veggdetaljene til tømmerhuset er klare for installasjon.

Det er ikke nødvendig å utføre noen kompliserte arbeidsoperasjoner på byggeplassen, fordi all nødvendig boring, saging og fresing av gjennomføringer allerede er utført på fabrikken. Også innvendig boring av elektriske ledninger, gjengestenger og stikkontakter er gjort på fabrikken.

  • Tømmerhjørner freses og stokkene og stolpene kappes i størrelse slik at det ikke trengs noen tilpasninger på byggeplass;
  • Tømmeret er preimpregnert med et anti-blåmann middel;
  • Vindus- og døråpninger er kuttet i høyden;
  • Stokkene kappes i foreskrevet vinkel for monteringa av taksperrer.