Sulge korv

Lemmikukorv

  • Empty cart
Tagasi korvi

Hinnapäringu vorm

maakond, linn, alev või küla

Oppføring av lafte hus

worker

Når du installerer Ritsu-merkede tømmerhusdetaljer, anbefaler vi at du bruker tjenestene til våres snekkere, ettersom bygging av større bygninger krever arbeid fra nødvendige fagarbeidere og nøyaktig kunnskap om reglene for å bygge et tømmerhus.

Ritsus erfarne tømmerhusbyggere sørger for riktig installasjon av detaljer.

  • Vi installerer loggdelen av Ritsu-husene (opp bygging av veggene med taksperre og nødvendig bæringer)
  • Vi bygger huset “lukket boksen” (vind- og vanntett hus)
  • Nøkkel-ferdig

Før vi starter arbeidet inngår vi en byggekontrakt, der vi blir enige om omfanget av arbeidet som skal utføres, levering av nødvendig tilleggsmateriale. Vi er blitt enige om den grunnleggende delen av det avhengige arbeidet som klienten bestiller fra andre selskaper, men som kan påvirke tiden av byggearbeidet (f.eks. muring, betongarbeid osv).

Hvis du vil montere huset med hjelp av familie eller venner, er dette selvfølgelig mulig. For å oppnå et godt sluttresultat er det lurt å bruke tjenestene til vår tekniskleder – slik at du kan være sikker på at oppføringen av huset går som det skal. De viktigste arbeidsseksjonene er montering av tømmerdelen, sperrer, vinduer og dører – dette arbeidet bør uansett gjøres med spesialister. I de fleste tilfeller blir hjelpen fra vår tekniskleder brukt av utenlandske kunder, fordi byggefirmaene der vanligvis ikke har erfaring med å bygge et tømmerhus – så alt arbeidet på byggeplassen gjøres i henhold til instruksjonene fra byggespesialisten vi sender.

Et Ritsu-hus bør bli reist av et erfaren, pålitelig byggeteam.