Sulge korv

Lemmikukorv

  • Empty cart
Tagasi korvi

Hinnapäringu vorm

maakond, linn, alev või küla

Produksjon av firekantstokk

Produksjonen av firkantede tømmerhus startet etter ferdigstillelsen av en spesiell produksjonslinje og en limtrepresse i 2004.

Limbjelker på veggene freses til profilen og sendes umiddelbart til husets produksjonslinje for å sikre den ultimate dimensjonsnøyaktigheten og kompatibiliteten til detaljene når du behandler stokken.

Høye fjærer og monteringsspor freses på firkantstokken. I hjørnene er frest med spor for isolasjonsmateriell.

Møneås og andre utstikkende tømmerstokker er kappet 45-graders ender. Gavlstokkene er kappet i henhold til takets skråning. For å installere vinduer og dører, freses sporene til beitski. Mellomtakbjelkene er laget av ikke-profilerte glatte firkantede tømmerstokker.

Huller med forskjellige diameter bores i stokkene for elektriske ledninger, dømling og gjengestenger allerede i fabrikken. På grunn av det ovennevnte er det mer praktisk å reise et veggsett på byggeplassen, fordi diameteren på åpningen gjør det enkelt å forstå hva den er beregnet på. Hull for elektriske plugger, bokser og brytere freses også.

Hver ferdig stokk har en fast plass i huset under oppføring, og stokkene er merket i henhold til tegninger i prosjektet.

Veggdetaljene er impregnert med antisoppmiddel, får tørke og pakkes. Impregneringsmidlet beskytter treet mot blåmerker og soppsykdommer under transport og byggearbeid, og hindrer ikke på noen måte etterbehandlingen av tømmerhuset. Etter tre måneder forsvinner effekten av produktet gradvis.

Når det pakkes husdeler, tilberedes et pakningsark som det er enkelt å finne de nødvendige detaljene på byggeplassen.

Huser med tynner innervegg

Dette er en spesiell løsning der tynnere (114 mm diameter) veggstokker krysses med tykkere (180 eller 202 mm) veggstokker.

Ritsu-ingeniører har designet en produksjonslinje som kan brukes til å lage kompatible hjørnestolper for firkantede bjelker i forskjellige tykkelser, inkludert mellomliggende takbjelker. Maskinen har muligheten til å lage seks forskjellige hjørneløsninger

Bildet nedenfor viser hjørner til tømmervegger og mellomtakbjelker av forskjellige tykkelser og boring av åpninger.

 

 

Hvorfor et ritsu tømmerhus med tynner innervegg?

  • Gulvflaten som brukes i huset blir større med tynnere innvendige vegger.
  • Raskere installasjon av innvendige veggbjelker, da ingen kran er nødvendig for å installere dem.
  • Prisen på et husveggsett er lavere sammenlignet med et konvensjonelt firkantet tømmerhus.
  • Prisen på innerdører er billigere fordi rammeutvidelsene er smalere.
  • Tynnere veggbjelker og dører med smalere rammeutvidelse tar mindre plass, og reduserer dermed laste- og transportkostnadene.